Viaplay reclame tijdens Formule 1

door Redactie
69 weergaven
Viaplay reclame

Viaplay de online streamingdienst die live en on-demand races aanbiedt maakt sinds kort reclame tijdens Formule 1-races. Dit is een grote verandering voor het bedrijf, dat in het verleden over het algemeen elke vorm van reclame heeft vermeden. Tijdens de afgelopen race in Singapore zagen we al een kleine banner voorbij komen van Carglass. Of er in de toekomst reclameblokken voorbij gaan komen is nog niet bekend.

Prijskaartje formule 1 rechten

De enorme kosten die Viaplay heeft gemaakt voor de aanschaf van de Nederlandse Formule 1 rechten moeten links of rechtsom terug verdiend worden. Met enkel het abonnementsgeld van €10.49 per maand voor een jaarabonnement gaat Viaplay het niet redden. Dus was het eigenlijk geen verrassing dat Viaplay reclames gaat tonen tijdens de race.

Viaplay klanten reageren niet positief op deze veranderingen

Veel formule 1 kijkers hebben via diverse social media kanalen laten weten hier niet blij mee te zijn. Er wordt regelmatig geklaagd over slecht beeldkwaliteit, haperend geluid of erger nog, helemaal geen beeld. De meeste klanten zitten dus niet te wachten op extra reclame tijdens de race.

https://twitter.com/dinghy_jib/status/1576572973992988672

Wat denk jij? Terecht of onacceptabel?

Laat ons weten in de reacties hieronder wat jouw ervaringen zijn met Viaplay.

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een Reactie

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Informatie

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2023 | Alle rechten voorbehouden