Nieuwe Viaplay serie Anatomy of a Champion over Max Verstappen

Gepubliceerd: Bijgewerkt op 309 weergaven
Max Verstappen Anatomy of a champion viaplay

Donderdag kondigde Viaplay de komst van ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’. Deze driedelige documentaireserie geeft kijkers een intieme, onthullende en emotionele blik achter de racehelm van tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen.

De documentaire volgt Verstappen tijdens het F1-seizoen van 2022, het jaar waarin hij zijn tweede wereldtitel veroverde. Het duikt ook in zijn jeugd en zijn relatie met zijn vader, voormalig F1-coureur Jos Verstappen. Via interviews met naaste familie en vrienden krijgen de kijkers een kijkje in het leven van de tweevoudig wereldkampioen en de persoonlijkheid achter het racetalent. De serie laat zien hoe Verstappen streeft naar perfectie en hoe hij omgaat met alle media-aandacht en verplichtingen.

De eerste aflevering van ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ gaat op zondag 2 april in première op Viaplay. De andere twee afleveringen volgen op de volgende twee zondagen. Deze serie geeft kijkers een unieke kans om de menselijke kant van de tweevoudig wereldkampioen te zien en de druk en beloningen van het leven van een professioneel autocoureur te begrijpen.

Max Verstappen is een ongelooflijk talent en zijn verhaal is een inspiratie voor velen. Via deze documentaire kunnen fans van de autosport een kijkje nemen in het leven van de tweevoudig wereldkampioen en begrijpen waarom hij een van de meest succesvolle coureurs in de moderne F1-geschiedenis is.

Mis dus niet je kans om een diepe duik te nemen in de wereld van Max Verstappen door af te stemmen op ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’, die zondag 2 april in première gaat op Viaplay.

https://twitter.com/viaplaysportnl/status/1633739403628797952

Meer waardering door de documentaire?

Jos Verstappen wil nu zijn trots met de wereld delen door middel van een documentaireserie over Max’ reis. De serie zal kijkers meenemen achter de schermen om een intiem kijkje te geven in het leven van een F1-coureur, met name Max zelf. Het zal ook een kans bieden om het harde werk en de toewijding te waarderen van iedereen die bij Max’ succes betrokken is, van het team tot de ingenieurs tot de sponsors. Jos hoopt dat deze unieke serie video’s de fans laat zien hoeveel werk er in de wereld van de F1 gaat zitten, en hen meer waardering geeft voor Max en de mensen om hem heen.

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een Reactie

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Informatie

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2024 | Alle rechten voorbehouden

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies om je ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookiebeleid