Max Verstappen gaat vol zelfvertrouwen nieuw F1-seizoen in

Gepubliceerd: Bijgewerkt op 297 weergaven

Max Verstappen begint vol zelfvertrouwen aan het nieuwe Formule 1 seizoen. Hij denkt dat zijn auto veel beter is dan de vorige, waardoor hij weer denkt wereldkampioen te worden.

Sportschoolroutine

Max Verstappen is voor het nieuwe seizoen ook weer op gewicht, nadat hij in de winter 10 kilo was aangekomen. Hij heeft in 6 weken voor elkaar gekregen om weer op gewicht te zijn. “Ik doe mezelf graag een beetje pijn.” zei hij over zijn sportschoolroutine.

Max lijkt er heel erg positief voor te staan, Hij gaf als extra reden: “Mijn favoriete getal is drie, dus we gaan ons best doen om de derde wereldtitel te winnen.” om zo dit seizoen ook iedereen te snel af te zijn. Ook het team van Red Bull gelooft daarin. Max had vorige week goede testdagen gereden en had toen ook al veel vertrouwen. Lewis Hamilton daarentegen is niet zo optimistisch over dit F1 Seizoen.

RB19 veel beter dan de RB18

Tijdens de testdagen liet niet alleen Max Verstappen, maar ook Sergio Perez zien dat de nieuwe RB19 snel is. Beide coureurs zijn heel erg blij met de auto. In het begin van het vorig seizoen, was Sergio Perez heel tevreden met de RB18, maar toen hij verder ontwikkeld werd, was alleen Max Verstappen er echt blij mee. De RB18 paste dus voornamelijk bij Max zijn rijstijl, maar daar hebben ze nu aanpassingen aan gedaan. Het verschil was dat Max houdt van een auto met een sterke voorkant, terwijl Serio Perez daarentegen houdt van een auto die wat minder ‘dramatisch’ is.

Perez liet de laatste testdag van het nieuwe seizoen de snelste tijd zien, wat een positief beeld geeft over de RB19. Het wereldkampioenschap begint op 5 maart en eindigt op 26 november in Abu Dhabi. 

Nieuwe F1 seizoen streamen of live bijwonen

Wil je het nieuwe F1 seizoen live streamen? Dat kan het goedkoopste met F1 TV PRO. Nog leuker is het om daadwerkelijk in het echt de races van dit seizoen bij te wonen. Dat kan door middel van het kopen van F1 tickets. Bij Racing.nl kun je direct bekijken welke tickets er nog beschikbaar zijn. Wil je weten op welke tijden je kunt afstemmen om het spektakel in Bahrein te zien? Bekijk dan de F1 Bahrein tijden.

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een Reactie

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2024 | Alle rechten voorbehouden

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies om je ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookiebeleid