Max had problemen tijdens 1ste vrije training Bahrein

Gepubliceerd: Bijgewerkt op 300 weergaven
Max bahrein vrije training-problemen

Max eindigt tijdens de vrije training vandaag als 3de. Zijn teamgenoot Perez heeft daarentegen de 1ste plek weten te behalen. Het heeft te maken met onverklaarbare problemen aan Max zijn auto. Max was ruim zestiende langzamer als zijn teamgenoot Perez.

De training begon om 12:30 Nederlandse tijd. In Bahrein was het nog licht dus dat zijn wel even wat andere omstandigheden als bij de race zelf die verreden wordt bij kunstlicht. Het asfalt was tevens nu een stuk warmer dan wanneer de zon al onder is gegaan.

Onverklaarbaar probleem met de RB19 van Max

De temperaturen waren nu iets anders, maar het gedrag van de auto was nu wezenlijk anders als bij de testdagen. In theorie zouden de auto’s van Max en zijn teamgenoot Perez grotendeels gelijk aan elkaar moeten zijn. Marko was dan ook wel vrij verbaasd over het moeizaam reageren van de Formule wagen, maar hij is ervan overtuigd dat het snel verholpen kan worden.

F1 Bahrein tijdsschema

Wil je weten wanneer je af kunt stemmen met je live streamingsdienst op de trainingen, kwalificaties en races? Bekijk dan het tijdsschema van dit raceweekend. Wil je ter plekke aanwezig zijn bij één of meerdere races van het F1 seizoen in 2023 bekijk dan ook de beschikbare F1 tickets.

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een Reactie

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Informatie

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2024 | Alle rechten voorbehouden

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies om je ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookiebeleid