Haas F1 team introduceert nieuw logo

Gepubliceerd: Bijgewerkt op 356 weergaven
Nieuw logo haas f1 team

Haas heeft voor de start van de eerste race in 2023 een nieuw logo geïntroduceerd. Dit heeft alles te maken met de nieuwe hoofdsponsor en naamsponsor Moneygram. Deze nieuwe sponsor is namelijk verwerkt in het nieuwe logo.

Het Haas formule 1 team heeft Moneygram als grote sponsor binnengehaald. Moneygram is een bedrijf die betalingen verwerkt en waarmee je geld kunt overmaken. In ruil hiervoor krijgt wordt de sponsor verwerkt in de naam van het team (Moneygram Haas F1 team) én wordt het logo van de sponsor verwerkt in het team logo.

Wat maakt dat er een nieuwe sponsor is?

De vorige sponsor was Uralkali, een Russisch bedrijf. Vanwege de Russische invasie in Oekraïne heeft haas begin 2022 alle banden met de het bedrijf verbroken. Dat is de reden geweest om op zoek te gaan naar een nieuwe naamsponsor. Dat is dus aan het eind van 2022 Moneygram geworden.

Zo ziet het logo eruit

Wil je weten hoe het nieuwe logo van Haas eruit ziet? Bekijk dan de video hieronder voor een impressie. Teambaas Steiner is er in ieder geval blij mee. Hij kijkt uit naar het nieuwe seizoen met de nieuwe naam en het nieuwe logo. Daarnaast komt er een spannende tijd aan want de lancering van de VF-23 volgt binnenkort. Dat is de opvolger van de vorige formule 1 auto de VF-22. De nieuwe VF-23 bevat een motor van Ferrari en zal gebruikt worden in het formule 1 seizoen van 2023.

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een Reactie

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2024 | Alle rechten voorbehouden

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies om je ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookiebeleid