F1 eerste vrije training tijden

De vrijdagochtendtraining is een vast onderdeel van Formule 1-weekenden, waarbij soms jonge coureurs meedoen. Hoewel er tijden worden gemeten, is deze sessie vooral voor dataverzameling en afstelling. De snelheid hier is meestal geen indicator voor de rest van het weekend. Teams kunnen diverse tests uitvoeren, zoals aero racks voor luchtstroommetingen, terwijl ze doorgaans regelconform blijven op basis van onderlinge afspraken.

f1 race tijd

F1 EERSTE VRIJE TRAINING

De eerste vrije training op vrijdagochtend is een vast onderdeel van elk Formule 1-raceweekend, en het markeert het eerste moment waarop de auto's het circuit betreden. Wat deze sessie onderscheidt, is het gebruik van jonge talenten. Gedurende het seizoen moeten vaste coureurs minstens eenmaal hun auto delen met opkomende talenten om hen de kans te geven meer ervaring op te doen.

Formule 1 Eerste vrije training

F1 TIJDSCHEMA

F1 TIJDEN

Op Racing.nl staat een speciale pagina gewijd aan de actuele Formule 1-tijden en data. Als dé bestemming voor autosportfanaten, bieden wij een overzichtelijke weergave van recente races, kwalificaties en trainingssessies, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de Formule 1. Deze pagina is ontworpen voor moeiteloze toegang tot essentiële informatie, waaronder tijdschema's en data van komende evenementen. Mis geen enkel moment van de snelste en meest prestigieuze raceklasse ter wereld. Zorg dat je op tijd klaar zit voor de Formule 1-actie en blijf verbonden met Racing.nl. Optimaliseer je race-ervaring en geniet volop van de opwinding van de Formule 1 via ons actuele en informatieve platform.

Kijk live naar Formule 1 races

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2024 | Alle rechten voorbehouden

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies om je ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookiebeleid