F1 coureurs geen fan van voorstelronde in Miami

245 weergaven
George Russell neemt woorden terug over Red Bull

Zondag vond de Grand Prix van Miami plaats en voorafgaand aan de race werden de coureurs één voor één voorgesteld aan het publiek door rapper LL Cool J. Deze show kon echter niet op veel positieve reacties rekenen, zowel op sociale media als bij coureurs zelf. Zowel George Russel als Max Verstappen waren geen fan van deze presentatie en gaven hun mening hierover.

Ongemakkelijk voor veel coureurs

De coureurs werden slechts een kwartier voor de start van de race één voor één groots aangekondigd onder begeleiding van een groot orkest. Sommige coureurs verschenen lachend tijdens deze walk on, terwijl anderen juist het ongemak niet konden verbergen. Op social media lieten fans weten dat ze het allemaal wat overdreven vonden en daar sluit Verstappen zich bij aan.

https://twitter.com/Dutchexposer/status/1655754034861559808

Max Verstappen geen fan van uitbundige ceremonies

Max Verstappen heeft aangegeven niet zo’n fan te zijn van de extravagante ceremonies die vaak gepaard gaan met de Grand Prix evenementen. In plaats daarvan geeft hij er de voorkeur aan om zijn tijd door te brengen met zijn teamgenoten en engineers zich beter voor te bereiden op de race. Voor hem draait het allemaal om presteren op het circuit en dat kan alleen maar worden bereikt door hard werk en toewijding buiten de schijnwerpers. Het is deze nederige instelling waarmee Max Verstappen wereldwijd bekend is geworden als een van de grootste talenten in de Formule 1.

George Russel commentaar op de Amerikaanse manier

George Russell, de coureur van Mercedes en een belangrijke figuur in de GPDA, heeft zijn ongenoegen geuit over de manier waarop coureurs worden voorgesteld voorafgaand aan de race. Hoewel niet alle coureurs het met hem eens zijn, gaf Russell aan dat deze manier van presentatie niet bij hem past. Volgens hem is dit waarschijnlijk te wijten aan de Amerikaanse sportcultuur en verschilt het per persoonlijkheid hoe men hierover denkt. Russell benadrukte dat hij hier is om te racen en niet voor de show, maar dat hij er simpelweg mee moet leren leven.

Kijkers genoten ook niet van de pre-ceremonie

Het lijkt erop dat de pre-ceremonie in Miami niet in de smaak viel bij het publiek. Kijkers genoten niet van deze gebeurtenis en hun reacties waren over het algemeen negatief. 

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een Reactie

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2024 | Alle rechten voorbehouden

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies om je ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookiebeleid