Nieuw seizoen Drive to Survive met belangrijke rol voor Max Verstappen

Gepubliceerd: Bijgewerkt op 303 weergaven
Max Verstappen Drive to Survive

Het moment is eindelijk aangebroken, vandaag is Drive to Survive seizoen vijf uitgekomen. Het is een serie die gaat over de wereld van Formule 1. Coureurs en teams worden dan gevolgd tijdens een raceseizoen.

Documentaireserie

Drive to Survive is een documentaireserie die is geproduceerd in een samenwerking tussen Netflix en Formule 1, om een ​​kijkje achter de schermen te geven bij de coureurs en races van het Formule 1 Wereldkampioenschap. De serie is begonnen in maart 2019, en gaat verder dan alleen de raceweekenden en duikt echt in het leven van de coureurs en teams. Je leert de coureurs persoonlijk beter kennen en de dingen die ze doen om zo op het hoogste niveau mee te doen. We krijgen ook een kijkje in de strategieën van de teams en de technologie die hen helpt succesvol te zijn.

Geen samenwerking

Max Verstappen weigerde jarenlang mee te werken aan het programma, omdat hij ontevreden was over de montages. Ook vond hij dat gebeurtenissen en onderlinge rivaliteiten overdreven werden in de show.

Na een gesprek met de producenten stemde Max Verstappen eindelijk in met een actieve rol in de Netflix serie, maar onder voorwaarden. Max heeft aangegeven wat hij in het verleden niet goed vond gaan, zodat dit nu verbeterd kan worden. Ook wil hij meer inspraak hebben in de manier hoe hij wordt neergezet, in plaats van alleen een interview te doen en daarna niet meer weet wat ermee gedaan wordt.

Max Verstappen zal in seizoen 5 veel te zien zijn, maar de serie zoomt ook in bij de autoproblemen bij Mercedes, de contractsoap rond coureur Oscar Piastri en de commotie over de boete voor Red Bull voor het overschrijden van het budgetplafond.

Bekijk hier de trailer van seizoen 5:

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een Reactie

Over Racing.nl

Racing.nl is de ultieme bestemming voor Formule 1 fans! We brengen je al het laatste nieuws, meningen en informatie over de sport, evenals uitslagen en live verslag van elke race. Of je nu een die-hard fan bent of net begint, bij ons kun je terecht voor alles over racing.

Informatie

Komende races

Wil je weten wanneer de eerstvolgende formule 1 race is? Bekijk de formule 1 race kalender voor het overzicht van de trainingen, kwalificaties en races. Klik op de knop hieronder.

© Copyright Racing.nl 2024 | Alle rechten voorbehouden

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies om je ervaring te verbeteren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookiebeleid